Behangpapier-info.nl Online advies & inspiratie over behangwerken
en de verschillende soorten behang.
header image
Behangpapier-info.nl

Behangpapier voorbeelden voor een modern interieur

Hier vind je allerlei leuke inspiratie beelden van retro, klassiek, stijlvol en elegant behangpapier. Als je zelf leuke foto’s hebt mag je ze altijd doormailen, dan plaatsen wij ze op de website!

Behangpapier kopen? Bekijk het volledige aanbod in de webshop

behangpapier bistro Anso Geraardsbergen

Deze hippe Bistro in Geraardsbergen kreeg een funky kleedje met opvallend behangpapier. Het lijnenpatroon brengt kleur in het interieur en heeft de restaurant inrichting een ruimtelijk gevoel.

 

kinderbehang

Wil je de kinderkamer op een leuke en originele manier inrichten dan kan je dit leuke behangpapier van Walltastic kopen. Meer info bij de sectie kinderbehang.

 

kantoor inrichting

Voor dit kleurrijk kantoor in Nederland werden speciaal 6 verschillende behangpatronen ontworpen. Het behangpapier komt overal terug in het gebouw en werd zelfs toegepast op lampen en meubilair!

 

hippe behangpapier accentwand

Weet je niet welk motief kiezen dan combineer je ze toch gewoon allemaal! Bovenstaande foto is een ideaal voorbeeld hoe experimenteren kan leiden tot een origineel interieur.

 

appartement met behangpapier in lijnenmotief

Montagna Lunga kreeg de opdracht voor het appartement inrichten op bovenstaande foto en maakte gebruik van verschillende soorten behangpapier. Het resultaat is een funky interieur waar verschillende motieven en kleuren werden gebruikt.