Behangpapier-info.nl Online advies & inspiratie over behangwerken
en de verschillende soorten behang.
header image
Behangpapier-info.nl

Babykamer behang kopen - tips en advies

Een aangename omgeving is onontbeerlijk in de babykamer en draagt bij tot de ontwikkeling van baby’s en peuters. Met behulp van babybehang kan je deze aangename omgeving in een mum van tijd integreren in elke babykamer. We overlopen alvast enkele leuke tekeningen en belangrijke aandachtspunten:

Babybehang kopen? Ga hier naar onze online webshop en geniet van gratis levering.

 

Babykamer behang van Walltastic online kopen

Walltastic is al enkele jaren gekend voor zijn leuke behang voor kinderen en richt zich met zijn nieuwste gamma nu ook op baby’s en peuters. Hun succesformule van leuke tekeningen, een originele verpakking en een goedkope verkoopprijs maakt Walltastic de marktleider voor kinderkamer en babykamer behang. We verzamelden alvast de leukste tekeningen uit hun nieuwe gamma:

babybehang dieren

De tekeningen van het Walltastic babykamer behang zijn allen gebaseerd op figuren uit de dierenwereld. Elk dier werd zo waarheidsgetrouw mogelijk weergegeven en er werd gekozen voor zachte lijnen en warme kleuren zodat de tekening een vrolijke en gezellige noot heeft aan de babykamer of peuterkamer.

 

babykamer inrichting met de boerderij dieren

Het babykamer behang van Walltastic komt in een leuke verpakking en is verdeeld in 12 handige behangstroken. De tekening is 3 meter breed en 2,4 meter hoog. Het babybehang kan ook makkelijk worden bijgeknipt of geplaatst worden op verschillende muren.

 

babybehang en peuterbehang