Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Behangpapier-info.nl Online advies & inspiratie over behangwerken
en de verschillende soorten behang.
header image
Behangpapier-info.nl

Babykamer behang kopen - tips en advies

Een aangename omgeving is onontbeerlijk in de babykamer en draagt bij tot de ontwikkeling van baby’s en peuters. Met behulp van babybehang kan je deze aangename omgeving in een mum van tijd integreren in elke babykamer. We overlopen alvast enkele leuke tekeningen en belangrijke aandachtspunten:

 

 

Babykamer behang van Walltastic online kopen

Walltastic is al enkele jaren gekend voor zijn leuke behang voor kinderen en richt zich met zijn nieuwste aanbod nu ook op baby’s en peuters. Hun succesformule van leuke tekeningen, originele verpakkingin en een goedkope verkoopprijs maakt Walltastic de marktleider voor kinderkamer en babykamer behang. Voorbeelden zijn…

  • Figuren uit de dierentuin en boerderijdieren: pluizige poezen of schattige giraffen… elk dier wordt zo natuurgetrouw mogelijk weergegeven. Vaak kenmerken ze zich door zachte lijnen en warme kleuren zodat de tekening een vrolijke en gezellige sfeer geven aan de babykamer of peuterkamer.
  • Tekenfilmfiguren: superhelden, Disneykarakters en stripfiguren,… het zijn geliefde thema’s in de baby- en peuterkamer.
  • Abstracte patronen: daarnaast doen ook abstracte figuren het goed. Denk maar aan vlekken, vierkanten, bollen,… Vaak gecombineerd met felle kleuren.
  • Alledaagse figuren: een appel, een ijsje, een zon, sterren,… zijn alledaagse figuren die repetitief worden herhaald.  Zo krijg je een gestileerd eindresultaat dat toch speels blijft.

 

TIP: ben je geïnspireerd voor je eigen babykamer? Ga naar onze online webshop en geniet van gratis levering.

 

babybehang en peuterbehang