Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Behangpapier-info.nl Online advies & inspiratie over behangwerken
en de verschillende soorten behang.
header image
Behangpapier-info.nl

Goedkoop behang

Wil je jouw huis een frisse toets geven met behangpapier, dan hoef je heus niet veel geld uit te geven. Er zijn heel wat goedkope alternatieven op de markt die zeker niet moeten onderdoen op gebied van kwaliteit en uitstraling. Een overzicht van goedkope behangmerken vind je op deze pagina.

Behangpapier kopen? Bekijk het volledige aanbod in de webshop

1. Goedkoop fotobehang

goedkoop fotobehang

Ben je op zoek naar een hippe accentmuur die niet veel geld kost, dan is fotobehang een echte aanrader! Afhankelijk van het formaat heb je al een kamerhoge print voor minder dan 60 euro, inclusief lijm. Fotobehang is verkrijgbaar in tal van prints. Of je nu houdt van de natuur of eerder een stadsmus bent, er is voor elk wat wils! Prijzen vanaf 6,4€ per vierkante meter. Bekijk de volledige collectie fotobehang in de webshop en geniet van een snelle en gratis levering. Klik hier voor het volledige assortiment.

 

2. Goedkoop vliesbehang om muren te renoveren

Zijn je muren niet mooi afgewerkt of wil je ze robuuster maken, dan is renovatievlies een echte aanrader. Dit type vliesbehang is verkrijgbaar in verschillende diktes en camoufleert kleine oneffenheden. Renovlies wordt steeds gecombineerd met verf en is de ideale ondergrond voor een mooi en egaal resultaat. Renovatievlies van bekende merken kosten zo’n 3,3€ per vierkante meter, exclusief lijm. Ben je op zoek naar een goedkope variant van dezelfde kwaliteit, dan kan je deze al op de kop tikken vanaf 1,8€ per vierkante meter. Bestel ze nu makkelijk online en geniet van de scherpste prijzen, gratis verzending en een levering van maximaal 2 werkdagen. Een overzicht van het volledige gamma renovlies vind je terug op deze pagina.

 

3. Imitatie behangpapier

behangpapier steenmotief

Ook imitaties van bestaande materialen doen het bijzonder goed. De laatste jaren is vooral het goedkoop behang met steigerhout look erg in trek maar ook beton, natuur en baksteen- texturen doen het nog steeds prima volgens de laatste woontrends! Bekijk hier alle imitatieprints.

 

4. Kinderbehang

vintage behang kinderkamer

Wie kinderen of kleinkinderen heeft zal het vast beamen als we zeggen dat ze veel te snel opgroeien. In een cyclus van 5 jaar wijzigt hun slaapkamer van babykamer naar peuterparadijs om vervolgens weer te wijzigen naar een hippe tienerkamer. Om in te spelen op de laatste trends en de kinderkamer met een minimum aan moeite compleet te transformeren is kinderbehang een ideaal hulpmiddel. Het is goedkoop, snel geplaatst en verkrijgbaar in diverse prints. Sprookjestaferelen, piraten, raceauto’s, disney figuren zijn slechts enkele voorbeelden. Bekijk hier de volledige collectie.

 

5. Retro behang

vintage behang

De laatste jaren is behang met retro prints opnieuw erg in trek. Ze zijn verkrijgbaar in de meest diverse motieven en kleuren. Afhankelijk van je persoonlijke keuze kan je gaan voor een subtiele toets in het interieur of een muur die schreeuwt om aandacht. Het leuke aan retro behang is dat de stroken perfect op elkaar aangesloten kunnen worden zodat je zelf de exacte hoogte en breedte van de muur kan bepalen. Indien de prints niet te opvallend zijn kan je zelfs de volledige kamer behangen. Een overzicht van alle soorten retro behang vind je in deze webshop.

 

Waarop letten bij het kopen van goedkoop behangpapier?

In tegenstelling tot andere productgroepen zoals elektronica is de kwaliteit van behang niet gebonden aan het prijskaartje. Het spreekt voor zich dat je voor kwalitatief behang doorgaans meer betaalt maar dat wil niet zeggen dat er geen onderscheid kan gemaakt worden tussen de kwaliteitsverschillen van goedkoop behang. Door de grote oplage waarin bepaalde prints gemaakt worden slagen gekende fabrikanten er toch in om mooie kwaliteit te leveren aan concurrentiële prijzen. Denk hierbij aan grote merken zoals Komar, Deco Wall en Walltastic.

 

Kaf van het koren scheiden

Of je goedkoop behang voldoet aan al je eisen maak je best een vergelijking op basis van het basismateriaal ( papier of vlies) en dikte van het materiaal. Voor de kwaliteit van de print en gebruiksgemak kan je dan weer afgaan op beoordelingen van andere klanten. Hiervoor is het internet een uitstekend hulpmiddel. Veel succes met het vinden van je ideale print!

 

Offertes voor behangwerken ontvangen?

Kies voor een vakspecialist en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van behangspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Ervaren vakspecialisten