Behangpapier-info.nl Online advies & inspiratie over behangwerken
en de verschillende soorten behang.
header image
Behangpapier-info.nl

Kinderkamer behang: Inspiratie behang voor kinderen

Behangpapier is het ideale materiaal om een thema te brengen in de kinderkamer of speelkamer. Door een aangename omgeving te creëren wakker je de fantasie aan van je kind wat de verdere ontwikkeling alleen maar ten goede komt. Eens de kids ouder worden is het kinderkamer behang eenvoudig te vervangen. Tegenwoordig bestaat er heel wat leuke muurdecoratie voor de kinderslaapkamer en speelkamer. We zetten de leukste spelers op de markt van kinderkamer-decoratie even op een rijtje:

Behangpapier kopen? Bekijk het volledige aanbod in de webshop

 

Kinderkamer behang Walltastic

Walltastic is hip en origineel kinderkamer behang waarmee je elke speelkamer of slaapkamer kan omtoveren tot een creatieve, fantasierijke plek. In het gedetailleerd gamma vinden peuters tot tieners meteen hun gading. Het walltastic behangpapier is onderverdeeld in twee ontwerp-lijnen. Bij het Licensed gamma vind je onder andere muurtekeningen terug van Scooby-Doo, Dora, Spiderman en andere TV-helden. In het Classic gamma vind je muurtekeningen terug van de boerderij, sprookjesland, piraten en ruimtewezens. Walltastic behang kan je online kopen in deze webshop.

kinderkamer tekeningen van walltastic

Of je de kinderkamer nu wil omtoveren naar een heuse prinsessenkamer of voetbalkamer, met Walltastic is het zo geregeld! Walltastic kinderkamer behang is makkelijk aan te brengen en flexibel aan te brengen dankzij kleinere repen. Walltastic bedekt kinderslaapkamers tot 3 meter breed en 2,4 meter hoog en is verkrijgbaar vanaf €49,95.

walltastic behangpapier dora kinderbehang

 

Muurstickers van KidsLAB

Een nieuwe speler op gebied van kinderkamer inrichting is KidsLAB. Het design oogt jong en is heel innoverend. Hun muurstickers brengen meteen sfeer in de speelkamer of kinderslaapkamer en zijn achteraf makkelijk te verwijderen.

muurstickers kinderkamer kidslab inrichting

Of je nu een meisjeskamer, jongenskamer of rebellerende tienerkamer wil inrichten, KidsLAB stickers zijn te vinden voor elke kinderkamer!

kidsLAB kinderkamer inrichting muurstickers

Afhankelijk van de afmetingen kan je reeds KidsLAB muurstickers verkrijgen vanaf €10. Uiteraard kan je de kinderkamer ook bekleden met meerdere bij elkaar passende stickers. Een kinderkamer inrichten was nog nooit zo eenvoudig.