Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Behangpapier-info.nl Online advies & inspiratie over behangwerken
en de verschillende soorten behang.
header image
Behangpapier-info.nl

Online behangpapier kopen: Tips en shops

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun behangpapier online te kopen. Geen onterechte keuze want via het internet heb je vaak veel meer keuze dan in de winkel en ook de prijs kan in je voordelen spelen. Een overzicht van online behang shops en praktische weetjes vind je hier terug.

Behangpapier kopen? Bekijk het volledige aanbod in de webshop

 

Vliesbehang en renovlies

Vliesbehang is de perfecte basis voor een egale muur. Je kan het kopen met een leuke print maar ook het renovlies is bijzonder populair. Dit stopt alle scheurtjes en oneffenheden van je oude muren waardoor ze er weer als nieuw zullen uitzien. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is het behangpapier schilderen in kleur naar keuze.

 

Waar online kopen?

Kwalitatief vliesbehang koop je beter in een online shop die zich specialiseert in muurdecoratie of behang. Voor renovlies kan je zo terecht in de webshop. Hier kan je naast behang ook lijm kopen en krijg je een uitgebreide handleiding voor al hun behang.

 

Behangpapier met fotoprints

fotobehang online

Fotobehang is online bijzonder populair en dat heeft diverse oorzaken. Enerzijds heb je veel meer keuze op het internet en anderzijds is het ook onbegonnen werk voor een gewone winkel om elke print weer te geven in hun showroom. Fotobehang is op te delen in twee grote groepen: behangpapier en vliesbehang. Fotobehang op gewoon behangpapier is reeds verkrijgbaar vanaf 40 euro. Vliesbehang is kwalitatief beter maar ook de prijs is hier naar. Voor een grote fotoprint betaal je hier al snel 100 euro of meer.

Webshops met fotobehang

Online zijn er heel wat leuke webshops te vinden die fotobehang aanbieden. Wil je zeker zijn van een goede kwaliteit en een snelle levering, dan is de webshop een echte aanrader. Je kan er behang kopen in diverse prints waaronder New York, het strand, het bos en zoveel meer.

 

Retro behangpapier online kopen

Vintage behang is de laatste jaren bijzonder populair en daar is het internet een handig hulpmiddel bij. Er zijn heel wat kleine winkels die zich hebben gespecialiseerd in het verdelen van origineel retro behang en kwalitatieve reproducties. Daarnaast kan je ze mits enig speurwerk ook vinden op diverse zoekertjes websites zoals 2dehands.be en Kapaza.be. De prijs van Retro behang varieert sterk naargelang de print en natuurlijk vraag en aanbod. Sommige designers durven grof geld betalen wanneer ze de perfecte print gevonden hebben.

 

Kinderbehang

Ten slotte mogen we ook de kinderkamer niet vergeten. Van alle kamers in huis is dit de plek bij uitstek om eens helemaal uit de bol te gaan en te kiezen voor opvallende kleuren en trendy patronen. Het zal je dan ook vast niet verwonderen dat er heel wat fabrikanten zich specifiek hebben toegelicht op het ontwerpen van behangpapier voor de kinderkamer.

 

kinderbehang

Behangpapier voor kinderen is op te delen in 2 grote groepen. Enerzijds heb je de grote prints met bekende tekenfilmhelden en stripfiguren zoals Spiderman, Dora en de vele Disney Figuren. Anderzijds heb je ook fabrikanten die zich toespitsen op een eigen design met typische kenmerken. Hier zijn vooral de retro figuurtjes van de jaren ’60 bijzonder populair. Bekijk het volledige aanbod in de webshop.